7 AYLIK DİŞİ CHOW CHOW

  • 7 aylık dişi chow chow
  • 7 aylık dişi chow chow
  • 7 aylık dişi chow chow
  • 7 aylık dişi chow chow
Sahiplendirme
Kayseri / Melikgazi / Keykubat Mah.
716391
19 Şubat 2023
449
3 - 6 Aylık (Yavru)
Dişi
Sahibinden
Köpek
SİNAN KOC

    0553 415 41 46

Tüm ilanlarını göster

Anne kızıl baba siyah yer kayseri elden teslim düşünen ciddi alıcılar ulaşabilir anne ve baba resimleri özelden atılır eşleşme videosuna kadar vardır aşı karne mevcuttur kişi ayırt etmez sevecen oyuncudur çocuklar ile arası iyidir herkese hayırlı günler 

DOLANDIRICILARA DİKKAT !
Son günlerde yeni bir canlı sahiplenmek isteyen üyelerimiz dolandırıcıların ağına düşmektedir. Bu sebep ile, kendi güvenliğiniz ve dolandırılma risklerini ortadan kaldırmak için satın almak istediğiniz canlıyı teslim almadan lütfen kimseye ön ödeme veya kapora göndermeyin. Farklı şehirlerde ki canlı sahiplendirmeleri için imkanınız yok ise, güvenliğiniz için lütfen kendi şehirinizden bir ilan yayınlanana kadar bekleyin.

Örnek bir dolandırıcılık senaryosu :

İlan sahibi ile irtibata geçtiğiniz de, canlıyı size gönderebilmek adına kargo ücreti, kapora veya ücretin tamamı talep edilir. Canlılar genelde hava yolu transfer edileceği için göndermeniz gereken tutar yüksektir. Siz, canlının kargoya verilmesi için ödeme yaparsınız ve canlı kargoya verilmez, kişiye tekrar ulaşamazsınız. Böyle bir durumda tarafımıza ulaşan şikayetler ile kişi veya kişilere ait hesaplar kapatılır. Ancak bu hesaplar dolandırıcılar tarafından "sahte hesap" olarak açıldığından, kişiler farklı hesaplar açarak tekrar ilan verebilirler.

Yukarıda örnek veya ona benzer bir çok olay yaşanabilir, bu sebep ile "Kurumsal" hesaplar haricince asla kimseye peşin ücret ödemeyin, mağdur olmayın!

GÜVENLİ KURUMSAL HESAPLAR
Farklı şehirlerden alışveriş yapmak için "Kurumsal" üyelerimizi tercih edebilirsiniz. Kurumsal üyelerimiz kimlik ve adresleri petcim.com tarafından doğrulanıp onaylanmış hesaplardır. Bu hesaplar gerçek hesaplar olduğundan dolandırılma riskiniz mümkün olduğunda ortadan kalkacaktır. Kurumsal hesaplar ile normal hesapları ayırt etmek ve daha detaylı bilgiler için burayı tıklayın.

Petcim ailesi olarak, mümkün olduğunca güvenliğiniz için çalışmalarımız devam etmektedir. Petcim kurumsal hesaplarda ile bu riskleri minimum seviyeye düşürmeyi hedeflese de hiç bir zaman kesinlik ve sıfır risk taahhüt etmemektedir.

AŞAĞIDAKİ MADDELERE DİKKAT
Alışveriş yapacağınız ilan verenin, üyelik tarihi, yayındaki ilan sayısı ve ilanlarında ki tarihler, ilan resimleri, sabit numaralar, hesap türleri (kurumsal) vs. vs. bir kaç maddeyi inceleyin ve özen gösterin. Bir satıcıya ait ilanlar ve üyelik tarihleri her ne kadar eski ise, kişinin yerini gösterebilecek ipuçları olarak sabit bir telefonu var ise, kurumsal üyelik ile adres ve kimlik bilgileri doğrulanmış ise, bu kişiler tarafından dolandırılma riskiniz minimum seviyede olacaktır.

Her hangi bir üzücü veya şüpheli durum ile karşılaşırsanız, başkalarının da güvenliğini sağlayabilmemiz için lütfen bizleri iletişim sayfamızdan mesaj göndererek bilgilendiriniz.

Siz de kendi güvenliğiniz ve dolandırıcılık olaylarına imkan vermemek için, satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmayın, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. İlan sahiplerinin ilanlarda belirttiği herhangi bir bilgi ya da görselin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorsanız veya ilan sahiplerinin üyelik profillerindeki bilgilerin doğru olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bize haber veriniz.